Pol Ramos, del CN Rubí, campió de Catalunya d'Hivern aleví

Una de freda i una de calenta per al waterpolo

Els nedadors del CN Rubí a Lloret
Els nedadors del CN Rubí a Lloret | CN Rubí
Redacció
01 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:56h
El nedador del CN Rubí Pol Ramos s'ha proclamat campió de Catalunya d'Hivern en la categoria aleví, en la competició que s'ha disputat aquest cap de setmana a Lloret. Ramos, nascut el 2009, va fer la millor actuació en la prova combinada i també va ser primer en els 100m braça i tercer en els 200 estils. A més, la marca dels 100m braça (1:17,52) li permet aconseguir la mínima per competir als campionats d'Espanya de la seva categoria.

La resta dels nedadors del club rubinenc també van fer un bon paper en les seves proves, que per a molts d'ells eren les primeres en un campionat d'àmbit català.

Una de freda i una de calenta al waterpolo
L'equip femení absolut de waterpolo es va imposar al ARC Ciudad Lineal de Madrid per un 13-9 que les consolida en la sisena posició de la Divisió d'Honor i les deixa amb bones sensacions de cara al pròxim rival, el CN Sant Feliu.

Pel que fa als nois, van patir una contundent victòria a la piscina de Molins de Rei davant del poderós CN Sabadell (6-20). Tot i la derrota, els rubinencs continuen en desena posició i prop d'assolir l'objectiu de la permanència a la màxima categoria estatal.

Tres equips participen al VX Duatló del Prat
La secció de triatló del CN Rubí també va tenir activitat aquest cap de setmana, amb tres equips - dos de masculins i un de mixte - participant al XV Duatló del Prat

Tots els participants van finalitzar la prova, i la millor posició la va assolir l'equip format per Ricard ValenzuelaJordi TeyRafa Hierro Carlos Pardos, en 38a posició. L'altre equip masculí va ser 91è i el mixt, 102è.