El conseller de Salut torna a denegar una reunió amb l'alcaldessa de Rubí

Ana María Martínez diu que "tenim la sensació que no ens volen escoltar en una qüestió tan important"

L'alcaldessa, durant la compareixença per reclamar l'Hospital Vicenç Ferrer
L'alcaldessa, durant la compareixença per reclamar l'Hospital Vicenç Ferrer | Localpres
Redacció
03 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:55h
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha comunicat a través de les seves xarxes socials que el conseller de SalutJosep Maria Argimon, ha denegat la petició feta des de l'Ajuntament per mantenir una trobada institucional per abordar qüestions de l'atenció sanitària a la ciutat. Com ha declarat en una entrevista a Ràdio Rubí, aquesta és la segona vegada que es denega aquesta reunió.

Segons explica Martínez, el Departament ha delegat una altra persona, una persona "tècnica" a qui assegura que "coneixem i respectem", però que no respon al desig del municipi de reunir-se amb "el màxim responsable polític" de Salut a Catalunya. Una "sorpresa desagradable", segons diu l'alcaldessa, que afirma que "tenim la sensació que no ens volen escoltar en una qüestió tan important". 

Martínez també ha dit que sol·licitarà una nova reunió amb el conseller, per tal de poder-li traslladar les reivindicacions de l'Hospital Vicenç Ferrer, principalment; però també la necessitat de disposar d'atenció per a urgències pediàtriques les 24 hores o l'ampliació del CAP Anton Borja