Ciutadans demana més agents de policia a Rubí

Segons Carrizosa, ni els "populismes" de dretes ni d'esquerres aporten solucions a la inseguretat

Carlos Carrizosa i Roberto Martín
Carlos Carrizosa i Roberto Martín | Cedida/Cs
Redacció
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:56h
Ciutadans va fer ahir una visita a la zona comercial de Rubí del voltant del Mercat Municipal, des d'on el diputat de la formació al ParlamentCarlos Carrizosa, va demanar més agents de policia local a la ciutat.

"A Rubí està pujant la delinqüència", va afirmar el diputat, segons dades del Consell General del Poder Judicial. Segons Carrizosa, el grup municipal de Cs fa una "campanya constant" conversant amb els comerciants i la població en general, que copsen que la inseguretat ha augmentat. De fet, ahir es trobaven en una zona molt propera a on el mes d'octubre passat es va produir un assassinat, precisament del dependent d'una botiga de queviures. 

Amb tot, la petició de Ciutadans és que augmentin els efectius de la Policia Local, una demanda que el grup municipal ja ha fet arribar al ple, fins a arribar a la ràtio que marquen els estàndards europeus, i que seria d'uns 110 agents. Carlos Carrizosa també ha dit que han demanat a la Generalitat més dotació de Mossos d'Esquadra a Rubí, i al Congrés han fet la petició de castigar la multireincidència amb més contundència. 

Segons el diputat, són els partits conservadors, moderats i liberals els que han d'oferir solucions en matèria de seguretat a la ciutadania, perquè els "populismes" d'esquerres i de dretes no ho fan.