1 de 10
pensionistes

Els pensionistes reclamen un millor servei per part de la banca

Els moviments organitzen un acte reivindicatiu el pròxim 18 de febrer, i participaran a la manifestació estatal d'aquest dissabte

Manifestació del Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí contra els abusos dels bancs | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 9 de febrer de 2022 a les 10:38 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes i la plataforma Rubí per la Sanitat han engegat una campanya per reivindicar un millor tractament i servei a les persones grans a la banca, que s'està desplegant arreu de l'Estat espanyol sota el paraigua de la Coordinadora Estatal por la Defensa del Sistema Público de Pensiones.

Així, aquest dissabte participaran a la manifestació de dissabte, davant del Banc d'Espanya a la plaça Catalunya de Barcelona, i conviden a tothom qui hi vulgui anar des de Rubí a agafar el tren a les 9h als FGC.


Ara com ara, els pensionistes han penjat cartells informatius a totes les oficines bancàries, i el pròxim 18 de febrer (18h) faran un acte a la seu de l'Associació de Veïns de Ca n'Oriol per explicar quines són les seves reivindicacions de millora del tractament i servei a les persones grans jubilades per part de la banca.

 

Participació