S'incorporen 14 nous treballadors municipals del programa Treball i Formació

Els llocs de treball que ocuparan les noves incorporacions seran d'oficial de paleta i peons de paleta, auxiliar administrativa, conserge i peons de jardineria

L'alcaldessa i una delegació del govern han donat la benvinguda als nous treballadors municipals
L'alcaldessa i una delegació del govern han donat la benvinguda als nous treballadors municipals | Localpres
Redacció
09 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:53h
L'Ajuntament de Rubí ha incorporat aquesta setmana 14 treballadors i treballadores a través del programa Treball i Formació, concretament de les línies DONA i MG45 (més grans de 45). Els nous contractes tenen vigència per un any.

Es tracta de persones que responen a perfils d'especial vulnerabilitat, bé per edat o per situació personal, que durant un any no només treballaran sinó que participaran d'accions de formació que els permetran adquirir competències professionals aplicables a altres activitats laborals.

Els llocs de treball que ocuparan les noves incorporacions seran d'oficial de paleta (2) i peons de paleta (5), auxiliar administrativa (1), conserge (1) i peons de jardineria (5).

Per aquestes edicions del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 320.029,64 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 54.710,87 euros.