Obert el procés de licitació per construir dues noves promocions d'habitatge municipals

El reglament d'adjudicació dels pisos de lloguer, que es preveu que estiguin acabats a mitjan 2023, s'està treballant

Pisos al carrer de Maria Aurèlia Campany
Pisos al carrer de Maria Aurèlia Campany | Ajuntament de Rubí
Redacció
11 de febrer del 2022
Actualitzat a les 15:40h
El consell d'administració de PROURSA ha aprovat aquest dimecres els plecs de clàusules per a la construcció d'una promoció de pisos de lloguer per a joves al carrer Maria Aurèlia Capmany i per a l'adequació d'un espai d'acolliment residencial d'emergència, aquest situat al carrer Belchite. 

Pel que fa als habitatges per a joves, tindran una superfície de 43 metres quadrats, disposaran d'una plaça d'aparcament i una qualificació energètica A. Un d'ells estarà totalment adaptat a persones amb mobilitat reduïda

El cost total d'aquesta promoció d'habitatges serà de 958.000 euros i està previst que les obres finalitzin l'estiu del 2023, tot i que d'aquí a uns mesos ja es podran presentar les sol·licituds a l'Oficina Local d'Habitatge. El reglament d'adjudicació dels immobles s'està treballant en aquest moment.

Per altra banda, l'espai residencial d'emergència es construirà als baixos d'un edifici d'habitatges de PROURSA, al carrer Belchite, i serà un recurs temporal per a persones en risc imminent de pèrdua de l'habitatge. Així, estarà dividit en set habitacions per a famílies. Aquest projecte tindrà un cost total de 540.000 euros i es preveu que estigui finalitzat a finals d'aquest any.

Aquestes són les primeres promocions municipals d'habitatge des de l'any 2009, i responen als objectius adoptats en el marc del Pla local d'habitatge 2021-2027 pel que fa a l'increment del parc públic residencial adreçat als col·lectius amb més dificultats, com són els joves i les famílies en risc d'exclusió social.