El CN Rubí cau a les semifinals de la Copa de la Reina

El Sabadell disputarà la final demà davant del CN Mataró, que va derrotar el CN Terrassa de Bea Ortiz als quarts de final

Elena Ruiz, una de les protagonistes del partit
Elena Ruiz, una de les protagonistes del partit | RFEN/Jordi López
Redacció
12 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:59h
El CN Rubí ha perdut el partit corresponent a les semifinals de la Copa de la Reina de waterpolo, que ha disputat aquest migdia contra el CN Sabadell (9-16).

El Sabadell ha dominat el partit des dels primers minuts, i el primer quart ja ha establert un avantatge sobre les rubinenques de 1-5. El segon quart ha estat més discret, gràcies a la reformulació de la defensa del CN Rubí, que malgrat això no ha aconseguit retallar prou distància (2-7).

Elena Ruiz ha estat l'autèntica protagonista del tercer quart, amb tres gols que aconseguien posar el CN Rubí dins del partit novament, tot i que la reacció del Sabadell no s'ha fet esperar i abans de l'últim quart el marcador es posava a 6-10. El quart quart, però, ha començat amb tres gols del Sabadell que han tornat a posar contra les cordes les rubinenques, i el partit ha anat seguint el seu curs amb anotacions a banda i banda del marcador fins a arribar al 9-16 definitiu. La recta final ha estat marcada per la reaparició d'Ana Copado, segona portera del CN Rubí.

El CN Sabadell disputarà la seva 22a final de Copa, que l'enfrontarà al vencedor del partit entre el CN Mediterrani i el CN Mataró, que ahir va superar el CN Terrassa de Bea Ortiz als quarts de final (8-12).