Suspès el concert de Black Birds al Casal Popular d'aquesta tarda

A causa d'una faringitis d'un dels components del grup, es trasllada al pròxim 28 de maig

El Casal Popular de Rubí celebra cent anys
El Casal Popular de Rubí celebra cent anys | Marta Casas
Redacció
12 de febrer del 2022
Actualitzat el 14 de febrer a les 8:43h
The Black Birds ha hagut de suspendre el concert que tenien programat aquest dissabte, 12 de febrer, el Casal Popular, un dels actes de la commemoració del centenari del Casal, a causa d'una faringitis d'un dels seus membres. El Casal ha reprogramat el concert per al pròxim 28 de maig, a les 20h

Els diners de les entrades seran retornats automàticament al compte des del qual es va fer la compra, i de cara a la pròxima data del concert s'haurà de tornar a efectuar.

The Black Birds són un quartet vocal nascut a Barcelona amb un repertori basat en l'essència dels negro spirituals, un gospel "actual, melòdic i vibrant" i els barbershop. El grup compta amb una llarga trajectòria, de la qual en destaquen actuacions a la inauguració del XI Festival de blues, jazz i gospel de Roses, la XIV Conferència Mundial de la Sida, concerts al Palau de la Música Catalana  i al Palau de la Generalitat per la Diada de Sant Jordi, el Palau de Congressos de Catalunya, el Palau Sant Jordi o el Teatre Nacional de Catalunya, entre moltes altres.

A més, han col·laborat amb la cantant jamaicana Jan Harrington i el pastor Robert Lee Brown, amb la solista Katty Autrey, amb Sabine van Waesberghe en el projecte Gospel per un somni, i també ha musicat en directe l'espectacle d'ombres xinesques Premi Madrake d'Or, els Oscars de la màgia, de l'il·lusionista Sergi Buka.