1 de 10
centenari del casal popular

Suspès el concert de Black Birds al Casal Popular d'aquesta tarda

A causa d'una faringitis d'un dels components del grup, es trasllada al pròxim 28 de maig

El Casal Popular de Rubí celebra cent anys | Marta Casas
per RubiTV.cat, 12 de febrer de 2022 a les 16:22 |
The Black Birds ha hagut de suspendre el concert que tenien programat aquest dissabte, 12 de febrer, el Casal Popular, un dels actes de la commemoració del centenari del Casal, a causa d'una faringitis d'un dels seus membres. El Casal ha reprogramat el concert per al pròxim 28 de maig, a les 20h

Els diners de les entrades seran retornats automàticament al compte des del qual es va fer la compra, i de cara a la pròxima data del concert s'haurà de tornar a efectuar.


The Black Birds són un quartet vocal nascut a Barcelona amb un repertori basat en l'essència dels negro spirituals, un gospel "actual, melòdic i vibrant" i els barbershop. El grup compta amb una llarga trajectòria, de la qual en destaquen actuacions a la inauguració del XI Festival de blues, jazz i gospel de Roses, la XIV Conferència Mundial de la Sida, concerts al Palau de la Música Catalana  i al Palau de la Generalitat per la Diada de Sant Jordi, el Palau de Congressos de Catalunya, el Palau Sant Jordi o el Teatre Nacional de Catalunya, entre moltes altres.

A més, han col·laborat amb la cantant jamaicana Jan Harrington i el pastor Robert Lee Brown, amb la solista Katty Autrey, amb Sabine van Waesberghe en el projecte Gospel per un somni, i també ha musicat en directe l'espectacle d'ombres xinesques Premi Madrake d'Or, els Oscars de la màgia, de l'il·lusionista Sergi Buka.

 

Participació