Primers Ecotallers en clau de Re de l'any

El primer taller, el pròxim 25 de febrer, servirà per aprendre com reaprofitar texans vells

El primer taller explicarà com reutilitzar texans vells
El primer taller explicarà com reutilitzar texans vells | Pixabay
Redacció
17 de febrer del 2022
Actualitzat a les 8:02h
El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament ja ha programat els primers Ecotallers en clau de Re del 2022, per als pròxims 25 de febrer i 15 de març. Es tracta de tallers que pretenen donar eines perquè aprenguin a aprofitar els recursos i prevenir la generació de residus.

El dia 25 de febrer, a la biblioteca Mestre Martí Tauler, hi haurà una sessió de transformació de texans: els assistents aprendran a crear accessoris de decoració de la llar a partir d'aquest material tèxtil, com ara cistells per encabir-hi testos amb plantes. 

Pel 15 de març, s'ha programat una xerrada a l'Escola bressol municipal La Bruna sobre puericultura ecològica, per aconseguir una vida més sostenible quan es tenen criatures a casa: menjar ecològic, roba i joguines sostenibles, discos de lactància, bolquers reutilitzables, alternatives a les tovalloletes i envasos monodosi... A més, també es donaran exemples de com consumir aquests productes vinculats al món dels nadons i de la infància de manera més sostenible a Rubí.

Les inscripcions per participar en aquests tallers es podran fer a la web municipal. Durant l'any, el servei preveu programar més sessions sobre compostatge casolàfarmaciola de natura o sashiko (brodat japonès) que ja s'han fet en edicions anteriors; i noves activitats com ara una xerrada sobre menstruació conscient, entre d'altres.