Polèmica per la retirada d'uns bancs a l'entrada de l'escola Pau Casals

L'Ajuntament al·lega "problemes de convivència" pels sorolls que es generaven a la nit

L'escola Pau Casals de Rubí
L'escola Pau Casals de Rubí | Marta Casas
Redacció
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:39h
La comunitat educativa de l'escola Pau Casals de Rubí ha denunciat, a través de les seves xarxes socials, que s'han quedat sense els bancs que es van instal·lar a la plaça Manuel Miralles, que dona entrada a l'escola, ja fa més d'un any.

L'any 2018, l'Ajuntament de Rubí va dur a terme una actuació de dignificació de l'accés a l'escola, de la qual en destaca la retirada i trasllat d'una bateria de contenidors que hi havia a l'entrada de la plaça i que eren una font constant de conflicte per la brutícia que s'hi trobaven. Quan es van retirar els contenidors, l'Ajuntament es va comprometre a instal·lar, a la plaça, "elements de mobiliari urbà, com ara bancs i jardineres", per fer més amable l'accés a l'escola.

Els bancs, però, van ser retirats "en ple confinament", com diu la comunitat educativa a les seves xarxes socials, i ara com ara no s'han tornat a col·locar. "La plaça Manuel Miralles és un element clau per a la convivència de la nostra comunitat i també del veïnat", insisteixen, i no conceben "una plaça sense bancs". L'Ajuntament de Rubí ha informat a RubiTV.cat que els bancs van ser retirats "a petició del veïnat, ja que es produïen problemes de convivència pels sorolls que es generaven a la nit".