Torna el festival Addictes al microteatre, aquest cap de setmana

Les representacions de la 6a edició del Festival es podran veure al Celler en dos passis, i amb un sistema de taquilla inversa

Redacció
22 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:39h
El Celler serà el nou escenari del festival
El Celler serà el nou escenari del festival | Ajuntament de Rubí
Torna el festival Addictes al microteatre, organitzat per Tiamat Teatre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí, que comptarà amb la participació de set companyies teatrals de Rubí. El festival tindrà lloc aquest cap de setmana, després de dos anys d'absència a causa de la pandèmia. Enguany torna amb un nou canvi d'ubicació, i no es farà a l'Espai Jove Torre Bassas ni al CRAC, que va ser la seva última casa, sinó que es farà al Celler

El festival manté el format habitual de representacions simultànies a diferents espais de l'equipament, pels quals el públic, dividit en diferents grups, va circulant. Com en edicions anteriors, s'habilitarà un sistema de taquilla inversa, i es podrà reservar plaça per assistir als passis de les obres (a les 17.30h i a les 18.30h), enviant un correu electrònic a [email protected].

Dissabte, 26 de febrer
Glandel i Clitorela
Companyia: La Sibil·lina
Direcció: Carlos Cortés
Intèrprets: Laura Vivancos i Carlos Cortés
Argument: Un secret de família està a punt de revelar-se...

Polis!
Companyia: Fata Morgana
Direcció i guió: Pol Borrell
Intèrprets: Carolina Blanco i Sandra Cendra
Argument: Un productor vol fer un programa televisiu sobre la policia i com treballa perquè creu que el podrà vendre bé a les cadenes de televisió. Abans, però, necessita el vistiplau del comissari de policia.

Ethika
Companyia: Peixospeixeres
Direcció i interpretació: Fanny Ferran i Ramón Pros
Argument: Dos professors d’ètica del mateix institut es troben en un bar. Ella li demana un favor que se surt de la legalitat. Ell dubta, però finalment accepta. La situació es complica quan ella li fa una impactant revelació i l’assumpte es torna més tèrbol del que sembla.
 
Diumenge, 27 de febrer
Esto no es una peli de tarantino
Companyia: Escena 13
Direcció i guió: Laia Manzano
Intèrprets: Laia Manzano, Ignasi Muñoz
Argument: "Pues eso, que no hace falta traer chubasquero"

Soy (como) un animal
Companyia: Little Ainara
Direcció, interpretació: Little Ainara
Argument: La proposta més jove d'aquest festival ve per donar veu als animals, oferint-nos una nova manera de veure i sentir als nostres companys de vida.

Equinocci
Companyia: Lamot Art
Direcció: Júlia Herranz
Interpretació: Júlia Herranz i Eric Mir
A través de les cultures s’ha venerat el pas del temps, les estacions i la natura i la màgia que amaguen. Però quan no hi creus és difícil veure-ho. La primavera, moment de despertars però també de morts, de deixar enrere i de donar vida. Un equilibri constant, una mateixa essència.