1 de 10
arqueologia

Joan Carles Alay oferirà una conferència sobre arqueofurtivisme a Rubí

Organitzada pel CER-GCMR, serà a les 19h del divendres 25 de febrer, al Museu Etnogràfic Vallhonrat

per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 21 de febrer de 2022 a les 13:36 |
Aquest article es va publicar originalment el 21 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres 25 de febrer, el Centre d'Estudis Rubinencs - Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí ha organitzat una conferència sobre l'arqueofurtivisme, a càrrec del Doctor en Arqueologia Joan Carles Alay Rodríguez, especialitzat en aquesta mena d'intervencions arqueològiques il·legals.

En la conferència, Alay parlarà sobre la legislació que afecta els béns arqueològics i com és el règim jurídic que regula les troballes per atzar. També farà unes pinzellades sobre els detectors de metall en l'actualitat i les perspectives de futur.


Joan Carles Alay Rodríguez és Doctor en Arqueologia per la Universitat de Barcelona i compta amb un Diploma d'Especialització en Investigació de l'Escena del Crim per la Universitat de València. També és expert en elaboració de perfils criminològics. Actualment és el Secretari General i responsable de la Comissió de Patrimoni de la Societat Catalana d'Arqueologia i vicepresident segon i director d'investigació de la Sociedad Española de Investigación de Perfiles Criminológicos. També forma part com a membre investigador del Seminari d'Estudis i Recerques Prehistòriques del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la UB.

La conferència serà a les 19h a l'auditori del Museu Etnogràfic Vallhonrat, i té una durada prevista d'una hora i mitja aproximadament.
 

 

Participació