Llum verda a la modificació urbanística que permetrà construir habitatge dotacional a Sant Jordi Park

S'aprova la relació de bens a expropiar de l'última tercera part del conjunt de les torres Massana

Una de les torres Massana
Una de les torres Massana | Marta Casas
Redacció
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:09h
El ple municipal del mes de febrer ha aprovat alguns tràmits urbanístics, entre els quals destaquen l'aprovació provisional de les modificacions puntuals dels plans parcials que permetran la construcció dels allotjaments dotacionals a Sant Jordi Park i a l'àmbit de Carrasco i Formiguera - Primer de Maig. 

També s'ha aprovat la relació de bens i drets a expropiar de l'última tercera part del conjunt de les torres Massana, concretament la situada a la finca amb l'adreça avinguda Massana, 8.

Per altra banda, s'han aprovat de manera definitiva la imposició de contribucions especials després de les obres d'urbanització de l'avingufa Antoni Gaudí i els carrers Domènec i MuntanerEmili Solà i CortésJosep Maria Jujol, Francesc Puig i Cèsar Martinell. Amb aquesta aprovació definitiva, després que s'hagin resolt les al·legacions presentades, l'Ajuntament pot iniciar la licitació de les obres.

També s'ha donat llum verda al pla de seguretat i salut del projecte executiu d'obra d'ampliació del Parc de Neteja al carrer Collita, a la modificació del PGO a l'entorn del Pla Parcial de Can Solà, i el Pla d'Inversions 2022-2023 del servei d'abastament i de clavegueram municipal, que inclou actuacions a la xarxa de Can Vallhonrat, i als carrers Marconi i Alcanà, entre d'altres.