Cal Met Lleó es transformarà en un nou bloc de pisos

La construcció catalogada serà "reformada i adequada mantenint les façanes i la coberta"

Cal Met Lleó va ser desallotjada i tapiada l'any 2019
Cal Met Lleó va ser desallotjada i tapiada l'any 2019 | Marta Casas
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:45h
Cal Met Lleó es convertirà en un edifici plurifamiliar per a deu habitatges amb aparcament i piscina, tal com ha confirmat l'Ajuntament de Rubí a l'AUP, arran d'una pregunta al ple municipal del gener de 2022 que demanava pel nivell de protecció del safareig que es va destruir en una intervenció a principis del mes passat.

L'Ajuntament de Rubí va traslladar la consulta a la Comissió de Patrimoni, que va concloure que "la construcció que està protegida és l'habitatge situat a la finca número 42 del carrer Sant Pere, per tant la bassa/safareig no ho està, podent així ser enderrocada".

Pel que fa al nou edifici plurifamiliar projectat a l'espai, segons el projecte que s'ha presentat, la construcció catalogada serà "reformada i adequada (mantenint les façanes i la coberta) per poder-hi donar l'ús residencial complint les normatives vigents)". L'edifici no catalogat serà enderrocat i se'n construirà un de nou.

El nou edifici constarà de deu habitatges de tres i quatre habitacions i amb valors que oscil·len entre els 250.000 i els 385.000 euros.
 

Així serà la promoció d'habitatges que es construirà a Cal Met Lleó Foto: Habitaclia



Altres notícies que et poden interessar