FOTOS | Rubí torna a sortir al carrer per celebrar el Carnaval

El plat fort de la celebració, la Rua de Carnaval, aplega milers de persones

Una de les comparses ballant a ritme de Rigoberta Bandini
Una de les comparses ballant a ritme de Rigoberta Bandini | Marta Casas
28 de febrer del 2022
Actualitzat el 01 de març a les 10:01h
Rubí ha tornat a sortir al carrer de manera multitudinària per celebrar el Carnaval. Després d'un any sense activitats per la situació sanitària, petits i grans s'han tornat a retrobar amb la festa aquest cap de setmana, amb la tradicional Rua de Carnaval, dissabte a la tarda, i la Rua infantil, diumenge al matí. 
 

El Carnaval de Rubí es torna a celebrar al carrer Foto: Marta Casas


Encapçalada pel Rei Carnestoltes, la Rua de Carnaval va comptar amb la participació de poques comparses, però animada per les agrupacions musicals i d'animació Tukkers Connection, Teatre Pavana, La Tal, Tronats del Tabal i Explosión Rítmica.
 

Diverses companyies d'animació acompanyen la Rua de Carnaval Foto: Marta Casas


Centenars de rubinencs es van aplegar a la plaça del Doctor Guardiet per la ja tradicional guerra de confeti, mentre ballaven a ritme de Dj Enka. Aquesta activitat va ser la que va posar punt i final al dissabte de Carnaval, ja que no hi va haver concurs de comparses ni tampoc ball de nit.
 

Guerra de confeti a la plaça Guardiet Foto: Marta Casas


Dissabte també hi va haver, al matí, un "escalfament" de la celebració: els Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí van convidar el grup The Community Dance Center a ballar pel seu equipament, i després van oferir una classe de zumba per a tothom a la plaça del Mercat.
 

The Community Dance Center ballant a la plaça del Mercat Foto: Marta Casas