Tots els contractes previstos per l'Ajuntament de Rubí al 2022

En destaquen la instal·lació de càmeres de videovigilància a Les Torres, el pla d'arbrat, la reforma de l'espai expositiu de l'Antiga Estació o les obres del FabLab

L'Ajuntament dotarà el barri de Les Torres de càmeres de videovigilància
L'Ajuntament dotarà el barri de Les Torres de càmeres de videovigilància | Localpres
28 de febrer del 2022
El Pla anual de contractació 2022 de l'Ajuntament de Rubí preveu licitar diverses obres i serveis destacables, com ara la instal·lació de càmeres de videovigilància al barri de Les Torres, les obres del futur equipament FabLab, el pla d'arbrat o la reforma de l'espai expositiu de l'Antiga Estació.

El document s'ha fet públic avui a la web de contractació pública de la Generalitat, en compliment de la Llei, per facilitar la concurrència de les pimes i reforçar la transparència en fomentar la competència mitjançant la informació anticipada, a més de facilitar als òrgans de contractació que puguin fer una planificació adequada de l'activitat i evitar tramitacions precipitades per la urgència de terminis.

El llistat de contractes és llarg, i alguns d'ells ja es poden trobar a la plataforma de contractació, com el projecte de millora del Parc de Ca n'Alzamora, les obres als carrers Sabadell i Sant Gaietà i la plaça Celso Emilio Ferrero o la reurbanització de la rotonda del camí de Ca n'Oriol.
 

El pont del carrer Sant Joan, reobert al trànsit Foto: Ajuntament de Rubí


Per aquest primer trimestre, l'Ajuntament preveu contractar el projecte per acabar les obres de la xemeneia de l'Escardívol, després que l'empresa encarregada desistís del projecte l'any 2020; actuacions de millora urbanística a l'avinguda de l'Estatut, els accessos al pont del carrer Sant Joan, i l'adaptació de local del carrer Doctor Robert, 45 a oficina administrativa, destinada al procés participatiu del POUM. També es preveu la licitació del contracte de servei de gestió de l'espai per a l'acollida de gats del camí de la Riera.

A partir del mes d'abril el Consistori preveu licitar obres i serveis per a la millora de la seguretat i mobilitat de les interseccions a les urbanitzacions, projectes de reparació de diversos carrers (avinguda Gaudí i els carrers Domènec i Montaner, Emili Solà i Cortès, Josep Maria Jujol i Gibert, Francesc Puig i Gairalt, Cèsar Martinell i Brunet), l'arranjament dels drenatges i la pavimentació de la Plaça Pearson, i de les zones verdes del Sector H, i també el Pla d'arbrat de 2022. A més, també preveu una ampliació de l'aparcament de l'avinguda Castellbisbal.

El segon trimestre també serà el moment de licitar els contractes de l'enllumenat de Nadal, i un servei de control de qualitat, per lots, del servei de recollida de residus, neteja viària, deixalleria municipal i neteja de dependències

De cara al tercer trimestre, es licitaran els plans d'asfaltatge i de voreres del nucli urbà, els Polígons d'Activitat Econòmica i les urbanitzacions, les obres de la sala d'exposició de l'Antiga Estació, actuacions al Parc de Ca n'Oriol i les obres del futur equipament FabLab. És també en aquest període que es preveu licitar la instal·lació de les càmeres de videovigilància al barri de Les Torres de Rubí.
 

Operaris treballant al futur FabLab, el 30 de novembre de 2020 Foto: Marta Casas


Finalment, al quart trimestre de l'any es preveuen les licitacions de la pèrgola de la plaça Salvador Allende, l'adequació i millora del pont de Can Claverí i l'ampliació dels horts municipals. També es licitarà l'elaboració del projecte i l'execució de la primera fase de la Superson, el futur gran equipament juvenil de Rubí, i diversos projectes com l'ampliació del pont de Cova Solera i el projecte de carril bici a l'entorn d'aquest pont.