Castellbisbal dona 8.000 euros a una campanya de suport a la població d’Ucraïna

El Consistori ha trucat a tots els ciutadans d'origen ucraïnès per oferir-los ajuda

Concentració a Castellbisbal contra la guerra a Ucraïna
Concentració a Castellbisbal contra la guerra a Ucraïna | Ajuntament de Castellbisbal/Alexia Mateu
Redacció
03 de març del 2022
Actualitzat a les 10:49h
L'Ajuntament de Castellbisbal donarà 8.000 euros a la campanya urgent que ha engegat el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per donar suport a les víctimes del conflicte armat entre Rússia i Ucraïna, amb l'objectiu de col·laborar en l'atenció de les seves necessitats humanitàries.

El Consistori també ha trucat a totes les persones d'origen ucraïnès que viuen a Castellbisbal per oferir-los ajuda en cas de necessitat, i el Departament de Cooperació continua atent a totes les iniciatives solidàries que es puguin dur a terme pròximament.

Aquesta setmana, el poble de Castellbisbal també ha expressat el seu suport a la població d'Ucraïna amb una concentració davant de l'Ajuntament, amb un minut de silenci en senyal de rebuig a la guerra i solidaritat amb les persones que la pateixen.

El ple municipal també va aprovar, dilluns per unanimitat, la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de la Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau que demana la desescalada del conflicte i apel·la a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, a emprendre la via de la mediació per preservar la vida i els drets humans de tota la ciutadania ucraïnesa.

El projecte solidari del Fons Català de Cooperació està obert a rebre aportacions de persones a títol individual, que poden fer donatius a través dels comptes corrents ES91 0182 6035 4102 0160 8531 (BBVA) i ES79 2100 3200 9625 0002 9627 (CaixaBank).