«El último tren al rock'n'roll» arriba a les plataformes Amazon, Filmin i FlixOlé

"La gira ha omplert sales de cinema i ha posat el nom de Rubí en boca de tots", expliquen des de la productora La Lombarda Films

Fotograma de la pel·lícula «El último tren al rock'n'roll»
Fotograma de la pel·lícula «El último tren al rock'n'roll» | La Lombarda Films
Marta Casas
11 de març del 2022
Actualitzat el 16 de març a les 12:32h

La pel·lícula El último tren al rock'n'roll, el primer llargmetratge de la productora rubinenca La Lombarda Films, i rodada entre Rubí i Terrassa, es pot veure des d'avui a diverses plataformes de continguts: Amazon PrimeFilmin i FlixOlé

La productora ho va anunciar ahir a través de les seves xarxes socials, un cop ha conclòs la gira de presentació de la pel·lícula arreu de l'Estat espanyol, passant per Barcelona, Madrid, Saragossa, Bilbao... amb un gran èxit. "La gira ha omplert sales de cinema i ha posat el nom de la ciutat de Rubí en boca de totes i tots els espectadors", expliquen des de La Lombarda Films.

A més, El último tren al rock'n'roll ha estat seleccionada en més d'una vintena de festivals, entre els quals destaquen el Festival de Sitges, l'Ibicine d'Eivissa, l'Isla Calavera de Canàries o el festival de cinema independent Cine no Visto de Linares, al qual va ser guardonada en les categories de Millor Muntatge i Millor Banda Sonora Original. Al festival FICME, també va tenir el reconeixement al Millor Llargmetratge Internacional.

A la tardor de 2021, la productora va tancar un acord de distribució amb la distribuïdora de cinema independent Con un pack, i des d'aquest divendres comença el seu recorregut a les plataformes d'streaming.
 
Durant la tardor de 2021 la productora La Lombarda Films va tancar un acord de distribució amb Con un pack, distribuïdora de cinema independent i a partir d'ara el llargmetratge comença el seu recorregut en plataformes de streaming.