1 de 10
neteja

S'inicien les obres de millora del Parc de Neteja de Rubí

Les obres aniran a càrrec de l'empresa FCC, adjudicatària del contracte, i que ja va ser l'encarregada de construir l'edifici l'any 2006

El Parc Municipal de Neteja de Rubí està ubicat al carrer Collita | Ajuntament de Rubí
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 14 de març de 2022 a les 16:29 |
Aquest article es va publicar originalment el 14 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja per tal de dotar-lo de la capacitat necessària per prestar els serveis de recollida de residus i neteja viària, i així corregir les mancances funcionals i de capacitat que s'han anat detectant en els últims anys i que s'han resolt amb solucions provisionals

L'ampliació i millora del Parc de Neteja es va incloure com a obligació del contracte adjudicat al 2020 a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC S.A.), que ja va ser l'empresa encarregada de construir el Parc l'any 2006. 


Amb aquestes obres es donarà cabuda a l'increment del nombre de vehicles i de personal adscrit als serveis de recollida de residus i neteja viària, per exemple, equiparant els vestidors femenins i masculins tenint en compte l'augment de personal femení en els últims anys.

L'actuació consistirà en la construcció d'un nou edifici i la reordenació del ja existent. Els treballs tenen una durada prevista de 8 mesos i un pressupost d'1.795.307,04 euros.

 

Participació