S'inicien les obres de millora del Parc de Neteja de Rubí

Les obres aniran a càrrec de l'empresa FCC, adjudicatària del contracte, i que ja va ser l'encarregada de construir l'edifici l'any 2006

El Parc Municipal de Neteja de Rubí està ubicat al carrer Collita
El Parc Municipal de Neteja de Rubí està ubicat al carrer Collita | Ajuntament de Rubí
Redacció
14 de març del 2022
Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja per tal de dotar-lo de la capacitat necessària per prestar els serveis de recollida de residus i neteja viària, i així corregir les mancances funcionals i de capacitat que s'han anat detectant en els últims anys i que s'han resolt amb solucions provisionals

L'ampliació i millora del Parc de Neteja es va incloure com a obligació del contracte adjudicat al 2020 a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC S.A.), que ja va ser l'empresa encarregada de construir el Parc l'any 2006. 

Amb aquestes obres es donarà cabuda a l'increment del nombre de vehicles i de personal adscrit als serveis de recollida de residus i neteja viària, per exemple, equiparant els vestidors femenins i masculins tenint en compte l'augment de personal femení en els últims anys.

L'actuació consistirà en la construcció d'un nou edifici i la reordenació del ja existent. Els treballs tenen una durada prevista de 8 mesos i un pressupost d'1.795.307,04 euros.