El CN Rubí masculí seguirà un any més a Divisió d'Honor

La revista "Mujer Hoy" inclou Elena Ruiz en el rànquing de 50 dones joves amb més èxit del moment

El masculí del CN Rubí serà un any més a la Divisió d'Honor
El masculí del CN Rubí serà un any més a la Divisió d'Honor | Cedida/CN Rubí
Marta Casas
15 de març del 2022
El CN Rubí masculí ha aconseguit aquest cap de setmana una victòria molt important, una victòria que val una categoria. Els de Rubí van fer un gran partit i es va imposar al Tenerife Echeyde (19 - 11), i ja s'han assegurat la permanència un any més a la Divisió d'Honor.

Aquest és l'objectiu que s'havia marcat l'equip per aquesta temporada, conscient de les dificultats de competir en la màxima categoria del waterpolo estatal, i amb el hàndicap d'haver de jugar en una piscina aliena, a Molins de Rei, perquè la de Rubí no té les mesures necessàries.

Sobre la piscina, l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va assegurar a l'octubre passat, durant la recepció als esportistes del CN Rubí, que l'Ajuntament treballaria per ampliar la piscina, un projecte que va quedar aturat per la pandèmia, però que ja estava sobre la taula.

Elena Ruiz, al rànquing de les 50 dones de la Generació Next 2022 de la revista Mujer Hoy
La revista Mujer Hoy ha publicat un rànquing de 50 dones joves de tots els àmbits que tenen un èxit excepcional, la Generació Next 2022, en el qual han inclòs la waterpolista del CN Rubí Elena Ruiz. La jugadora més jove de la història en aconseguir una medalla olímpica de waterpolo, amb només 16 anys als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, no deixa d'acumular èxits.

Ruiz ha aconseguit títols amb les seleccions cadet i júnior, concretament un Campionat d'Europa (2019) i un Campionat del Món (2021); ha estat subcampiona amb la selecció espanyola absoluta (2021) i ha estat la millor jugadora en dues ocasions en la seva participació en aquests campionats. 

 
Una altra waterpolista del Rubí, Dana Gerschcpovsky, ha assolit, amb la selecció argentina, la cinquena posició a la FINA Waterpolo World League Intercontinental Cup que s'ha disputat a Lima. Un resultat que dona la classificació per disputar el mundial que es disputarà a Budapest.