L'AUP organitza una xerrada sobre l'afectació de la línia de molt alta tensió a Rubí

La ponència serà a càrrec del biòleg i activista mediambiental Jordi Simó

La zona afectada per la línia MAT
La zona afectada per la línia MAT | Ajuntament de Rubí
Redacció
15 de març del 2022
L'Alternativa d'Unitat Popular continua amb la seva campanya de mostra i denúncia Rubí Trinxat. Iniciada el mes de maig de 2021, la campanya vol denunciar totes aquelles "agressions territorials" que pateix el municipi: les extractives i abocadors, el camp de golf de Can Sant Joan i les línies d'alta tensió

Aquestes últimes seran el tema de la xerrada que han organitzat per aquest dijous, 17 de març (19h), a l'associació de veïns de Les Torres. Jordi Simó, biòleg i històric activista mediambiental de la ciutat, acompanyarà la portaveu de l'AUP, Betlem Cañizar, per explicar l'afectació que tindran aquestes línies d'alta tensió a la nostra ciutat si s'hi acaben instal·lant. 

Recordem que l'Alternativa ha presentat al·legacions als diversos projectes que es preveuen al municipi, i ja treballa amb els pobles veïns de Castellbisbal i Ullastrell per preparar accions de rebuig a les línies. L'Ajuntament de Rubí - com altres ajuntaments afectats - i la Generalitat de Catalunya també s'han oposat a aquestes línies de tensió.