El Consell Consultiu de la Gent Gran treballarà en un projecte contra la solitud no volguda

També han creat comissions per treballar la bretxa digital, la salut i la seguretat i la mobilitat en l'espai públic

Els nous membres del Consell Consultiu de la Gent Gran
Els nous membres del Consell Consultiu de la Gent Gran | Localpres
Redacció
15 de març del 2022
Actualitzat a les 17:30h
El Consell Consultiu de la Gent Gran s'ha reunit aquest dilluns amb l'alcaldessa, Ana María Martínez; i la regidora del servei de Gent Gran ActivaMª Carmen Cebrián, en una trobada on han acordat engegar un projecte d'acció comunitària per detectar casos de persones en situacions de solitud no volguda

Així, aquesta temàtica serà la que centrarà una de les comissions que s'han creat, definides pels consellers. Les altres temàtiques seran la bretxa digital, la salut i la seguretat i la mobilitat en l'espai públic.

La bretxa digital és una de les preocupacions que han manifestat els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, ja que els dificulta l'accés a tràmits quotidians, especialment amb les entitats bancàries. En aquest sentit, el Consistori ha informat que tothom qui ho necessiti disposa de dos punts de suport per fer tràmits telemàtics: a La Cruïlla Centre Cívic, al barri del Pinar (dimarts i dijous de 9h a 11h), i a l'Associació de Veïns de Les Torres (dimecres i divendres, en el mateix horari).

Amb relació a la salut, els consellers han denunciat les llistes d'espera de l'atenció primària i han demanat que l'Ajuntament cedeixi espais públics en cas d'una nova tanda de vacunacions. 

Nou consellers s'incorporen a l'òrgan
La trobada d’aquest dilluns també ha servit per donar la benvinguda als 9 consellers i conselleres que s’han incorporat a l’òrgan: Xavier Aguilá Pintó, Josep Cahís López, Antoni Ruiz Gabaldón, Ramón Berber García, Francisco Domínguez Hidalgo, Maria Dolors Álvarez Quiroga, Ricard Gràcia Peralta, Isabel Vilaseca Solà i Sagrario Martínez Herranz.