1 de 10
teixit productiu

En marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat de Rubí Empresa

El projecte ofereix orientació i suport en la millora de l'activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos més generals de reflexió estratègica

Empreses de Rubí | Rubiempresa
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 17 de març de 2022 a les 15:04 |
Aquest article es va publicar originalment el 17 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí Empresa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat, un servei d'assessorament empresarial per a petites i mitjanes empreses i autònoms per millorar la seva activitat. 

El pròxim 24 de març (9.30h) es farà una primera sessió formativa en línia, a la qual cal inscriure's a través de la web municipal


Aquest Projecte de Millora de la Competitivitat ofereix orientació i suport en la millora de l'activitat empresarial, ja sigui en aspectes concrets de la gestió o bé en processos més generals de reflexió estratègica, a través d'un equip tècnic especialitzat. Així, gràcies al Projecte de Millora de Competitivitat (PMC) les empreses locals poden millorar elements clau de la competitivitat: l'organització, el màrqueting i la comunicació, la gestió econòmica, els recursos humans, la innovació tecnològica... 

Al PMC hi poden participar empreses amb domicili social a Rubí i que tinguin la matriu o centre de decisió a la demarcació de Rubí i que estiguin al dia de les obligacions laborals, tributàries i fiscals. Les interessades han de presentar la sol·licitud mitjançant aquest formulari. Un cop acceptada la candidatura i feta la primera entrevista, l'equip tècnic elabora un pla de treball amb accions i propostes.


El servei que s'ofereix, que és 100% subvencionat per l'Ajuntament i la Diputació, té un valor de fins a 2.500 euros, en funció del nombre d'hores d'assessorament que s'ofereixen.

Durant el període 2020-2021, 64 empreses de Rubí han participat del PMC amb 1.724 hores de tutories. Totes les empreses han obtingut beneficis del projecte gràcies a les accions aplicades per millorar la seva competitivitat, i han valorat la proposta amb un 4,7 sobre 5 en les enquestes de satisfacció dels participants.

 

Participació