1 de 10
8 de març

Art, música i reivindicació tornen a conviure al Celler pel No Woman No Fest

Desenes de persones han passat aquest cap de setmana pel festival organitzat per La SoniK

per Marta Casas, Rubí, Catalunya | 20 de març de 2022 a les 18:09 |
Aquest article es va publicar originalment el 20 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Juvenil Musical La SoniK ha organitzat una nova edició del festival No Woman No Fest, la quarta, que ha tornat al seu format habitual després que el 2021, la situació sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 obligués a replantejar el seu format.

El festival ha comptat amb els ingredients de sempre: art, música i reflexió, tot plegat protagonitzat per dones. A més, dues entitats relacionades amb La SoniK s'han encarregat de fer el dinar popular: dissabte, l'AE Guspira i diumenge, el col·lectiu juvenil feminista Les Aloges.


Durant el cap de setmana els assistents han pogut gaudir d'una exposició artística instal·lada a la sala de tines del Celler, i diumenge d'un mercat d'art - que ha començat a la plaça del Celler però s'ha hagut de traslladar, també, a l'interior per la pluja. Diumenge, el concert de PD Frida també s'ha hagut d'anul·lar a causa de la pluja, però dissabte es van poder fer amb normalitat els quatre que hi havia programats: Angeladorrrm, Filles Europees, Laura Lázaro i DJ Nàtura.
 

L'exposició d'art del No Woman No Fest Foto: Marta Casas

El mercat d'art del No Woman No Fest Foto: Marta Casas

 

Una batucada ha donat el tret de sortida al No Woman No Fest d'enguany Foto: Marta Casas

 

També hauries de llegir
Fa 65 setmanes

Tota la programació del 8 de març a Rubí

Participació