Art, música i reivindicació tornen a conviure al Celler pel No Woman No Fest

Desenes de persones han passat aquest cap de setmana pel festival organitzat per La SoniK

L'exposició d'art del No Woman No Fest
L'exposició d'art del No Woman No Fest | Marta Casas
20 de març del 2022
Actualitzat el 21 de març a les 10:55h
L'Associació Juvenil Musical La SoniK ha organitzat una nova edició del festival No Woman No Fest, la quarta, que ha tornat al seu format habitual després que el 2021, la situació sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 obligués a replantejar el seu format.

El festival ha comptat amb els ingredients de sempre: art, música i reflexió, tot plegat protagonitzat per dones. A més, dues entitats relacionades amb La SoniK s'han encarregat de fer el dinar popular: dissabte, l'AE Guspira i diumenge, el col·lectiu juvenil feminista Les Aloges.

Durant el cap de setmana els assistents han pogut gaudir d'una exposició artística instal·lada a la sala de tines del Celler, i diumenge d'un mercat d'art - que ha començat a la plaça del Celler però s'ha hagut de traslladar, també, a l'interior per la pluja. Diumenge, el concert de PD Frida també s'ha hagut d'anul·lar a causa de la pluja, però dissabte es van poder fer amb normalitat els quatre que hi havia programats: Angeladorrrm, Filles Europees, Laura Lázaro i DJ Nàtura.
 

El mercat d'art del No Woman No Fest Foto: Marta Casas

 

Una batucada ha donat el tret de sortida al No Woman No Fest d'enguany Foto: Marta Casas