Triplet històric de la UP Les Torres-Rubí al Campionat de Catalunya individual de petanca

Els cinc finalistes de Rubí aniran al Campionat d'Espanya

Els cinc finalistes de Rubí aniran al Campionat d'Espanya
Els cinc finalistes de Rubí aniran al Campionat d'Espanya | Cedida/UP Les Torres-Rubí
Redacció
22 de març del 2022
Actualitzat a les 10:57h
Les instal·lacions de la UP Les Torres-Rubí han acollit aquest diumenge les finals del Campionat de Catalunya individual masculí, que ha acabat amb una fita històrica per al club local: tres jugadors de Rubí han ocupat el podi, i fins a cinc han quedat entre els sis primers. Aquest és un èxit "sense precedents" a la petanca catalana, tal com han informat des del club. 

El campió ha estat Josele Delgado, que va vèncer a la final al seu company Ignacio Egea en una partida molt disputada. El podi el va completar Nito Rodríguez, que va vèncer el seu partit corresponent davant de Santi Tabera, de La Pobla de Montornès.

Així, Tabera va ser quart,i el cinquè i sisè llocs van ser per dos jugadors de la UP Les Torres-Rubí: José Manuel Ruiz i Carlos Martínez. Aquesta classificació és important, ja que els dona accés al Campionat d'Espanya

Pel que fa a la categoria femenina, l'única representant del club, Judit Renau, va aconseguir una meritòria cinquena plaça a les finals que es van celebrar també a Rubí, però a les pistes del CP Santa Rosa.