mobilitat

Els trens de Rodalies de Catalunya circularan al 66% aquest divendres per la vaga

Els clients amb bitllets adquirits amb antelació per als serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el canvi o reemborsament sense cost addicional

per RubiTV.cat , 19 de desembre de 2018 a les 17:08 |
Estació dels trens de Rodalies de Catalunya | RubiTV.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els trens de Rodalies de Catalunya, els quals inclouen Rodalies i Regionals, prestaran un servei del 66% entre les 6.00 i les 9.30 hores i entre les 17.00 i les 20.30 hores durant la jornada de vaga convocada per a aquest divendres, mentre que durant la resta del dia el servei serà del 33%.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s'assegurarà amb un servei del 78% dels trens afectats, que són aquells que es realitzen amb personal de Barcelona, mentre que als trens Avant el servei serà d'un 65%.


Els clients amb bitllets adquirits amb antelació per als serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el canvi o reemborsament sense cost addicional a les estacions i agències de viatge.

 

Participació