«Celeste canta Chavela», aquest diumenge a La Sala

Dissabte, We Color Music porta "Les històries de l'avi Josep"

Redacció
23 de març del 2022
Actualitzat a les 12:29h
La cantant Chavela Vargas
La cantant Chavela Vargas | Memo64
El teatre municipal La Sala acollirà aquest diumenge (18.30h) el recital Tranquila. Celeste canta Chavela, de Celeste Alías.

Alías posa la cara i la veu en aquesta celebració que busca la màxima proximitat amb el públic, interpretant les cançons més emblemàtiques de l'univers de l'artista mexicana, i acompanyada per Santi Careta a la guitarra i Oriol Roca a la bateria; i sota la direcció de Martí Torres Mayneris.

"Un cant de llibertat i d'amor; una festa pels difunts; una celebració de la vida i la mort, i l'homenatge a una figura primordial de la música popular", tal com la defineix la companyia.

Les entrades per a l'espectacle, a un preu de 10 euros (7,5 per a socis de la biblioteca), ja es poden adquirir a la web del teatre municipal.

We Color Music porta Les històries de l'avi Josep a La Sala, dissabte
Mateu Peramiquel i Mar Puig tornen a Rubí amb l'espectacle Les històries de l'avi Josep, dissabte a les 20h. Basat en quatre històries que són relats de fets reals i que neixen de les converses entre l'avi Josep i la seva neta, Mar: vivències de l'avi i històries que li explica la neta, plenes de contradiccions i reflexions entre persones d'edat tan diferent.

L'espectacle de We Color Music serà en format Entre bambalines, i les entrades tenen un preu de 10 euros - 7,5 per als socis de la biblioteca.