L'Esbart de Rubí es veu obligat a cancel·lar el «Tastet de primavera»

L'entitat denuncia que l'Ajuntament li va comunicar amb menys de 10 dies d'antelació que no li cedia l'espai ni la infraestructura sol·licitada des del gener

Una actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí
Una actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí | Marta Casas
23 de març del 2022
Actualitzat el 24 de març a les 10:31h
L'Esbart Dansaire de Rubí ha comunicat a través de les seves xarxes socials la cancel·lació d'una activitat que tenien prevista per aquest dissabte, el Tastet de primavera, una actuació de tots els grups de l'Escola de l'Esbart per donar a conèixer la seva activitat. 

La cancel·lació, segons expliquen, es deu al fet que l'Ajuntament de Rubí va comunicar, amb "només 9 dies d'antelació", que la plaça on s'havia de dur a terme, la plaça del Doctor Guardiet, estaria ocupada per una altra activitat. L'Esbart, a més del permís d'ocupació de la via pública, havia demanat suport en la infraestructura: escenari, punt de llum, taules, cadires i tanques.

L'entitat lamenta que les alternatives que els va donar el consistori són "insuficients": actuar en una altra ubicació, apartada del nucli urbà, o en un interior. A més, sense comptar en cap cas amb la infraestructura sol·licitada. 

"En aquesta ballada hi havia tot l'alumnat de l'Escola convocat, amb les seves respectives famílies, a qui no s'han pogut confirmar els detalls de l'actuació" a causa de la poca antelació de la comunicació de l'Ajuntament de Rubí

L'Ajuntament, per la seva banda, no ha respost a la petició d'informació que ha fet RubiTV.cat sobre aquesta qüestió.