FOTOS Inaugurada l'exposició d'homenatge a Juli Sànchez

Al voltant d'un centenar de persones van assistir a l'acte inaugural | La mostra es podrà veure fins al pròxim 7 d'abril

L'auditori del Museu Vallhonrat, ple a vessar
L'auditori del Museu Vallhonrat, ple a vessar | Marta Casas
Redacció
26 de març del 2022
Actualitzat el 29 de març a les 11:23h
Prop d'un centenar de persones van assistir a la inauguració de l'exposició d'homenatge a Juli Sànchez, que es podrà veure a l'auditori del Museu Vallhonrat fins al pròxim 7 d'abril. Es tracta d'una exposició de fotografies que mostra l'evolució dels seus retrats, des dels inicis fins al mateix any 2021; per una banda, i una altra mostra de fotografies dels seus viatges a Cuba.
 

L'exposició de retrats de Juli Sànchez Foto: Marta Casas

Mostra de fotografies dels viatges a Cuba de Juli Sànchez Foto: Marta Casas

L'acte inaugural va comptar amb un petit parlament de l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i amb la interpretació d'una emotiva cançó per part de les seves filles, Pilar i Aurora. En acabat, es va convidar a tots els assistents, com no podia ser d'una altra manera, a un mojito.

El pròxim dissabte, 2 d'abril, el Casal Popular de Rubí serà l'escenari d'un nou acte d'homenatge, que comptarà amb fotografies, parlaments i cançons que ha organitzat la Comissió d'Homenatge a Juli Sànchez. L'acte serà a les 18h.