1 de 10
xarxa d'abastament

Comencen les obres de renovació de la xarxa d'abastament al carrer Marconi

En total es renovaran aproximat 240 metres de canonada de 250 mm de diàmetre de fosa i 125 metres de canonada de 100 mm

Es renovarà un tram de la xarxa | Localpres
per RubiTV.cat, 28 de març de 2022 a les 17:01 |
Aquesta setmana s'inicien les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua del carrer Marconi, entre la plaça Progrés i el carrer Edison, uns treballs que permetran millorar la qualitat del servei que es presta als usuaris de la zona. 

La xarxa existent en aquesta zona és de fibrociment i es troba molt envellida, fet que provoca avaries recurrents que afecten notablement la prestació del servei i generen molèsties a les persones usuàries. D’altra banda, la xarxa no està mallada, cosa que limita la circulació de l’aigua i la maniobrabilitat de la mateixa xarxa.


En total es renovaran aproximat 240 metres de canonada de 250 mm de diàmetre de fosa i 125 metres de canonada de 100 mm. També s’instal·laran 11 vàlvules de seccionament noves, es renovaran 12 escomeses i es col·locarà una ventosa, una descàrrega i un hidrant. La nova xarxa tindrà una configuració mallada, fet que fomentarà la recirculació de l’aigua i, per tant, millorarà la qualitat del servei.

Aquestes obres estan incloses al pla d’inversions del servei d’abastament i tenen un pressupost de 211.342 euros. L’actuació es preveu que s’allargui uns dos mesos i no contempla cap tall de trànsit.

 

Participació