Xerrada per a famílies amb motiu del Dia Mundial de l'Autisme, el pròxim dilluns

L’objectiu de la conferència és donar a les famílies assistents eines i estratègies perquè puguin actuar en aquelles situacions en què el nen o nena amb TEA mostra ansietat

L'Ajuntament de Rubí es tornarà a vestir de blau aquest 2 d'abril
L'Ajuntament de Rubí es tornarà a vestir de blau aquest 2 d'abril | Localpres
Redacció
31 de març del 2022
El 2 d'abril és el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, i l'Ajuntament de Rubí s'hi sumarà amb una conferència titulada Comprendre i tractar l'ansietat en l'autisme, adreçada a famílies amb infants amb trastorn de l'espectre autista d'entre 0 i 14 anys. La xerrada, a càrrec de la psicòloga i directora de la Fundació Bellaire Olga Gisbert, serà dilluns, 4 d'abril a les 17.30h a la biblioteca Mestre Martí Tauler. Per assistir a la xerrada, cal reservar plaça prèviament al correu [email protected].

L’objectiu de la conferència és donar a les famílies assistents eines i estratègies perquè puguin actuar en aquelles situacions en què el nen o nena amb TEA mostra ansietat. Aquest és un símptoma molt present en les persones amb autisme, també en els infants, que els genera patiment i les paralitza en molts episodis de la seva vida quotidiana.

L’activitat Comprendre i tractar l’ansietat en l’autisme s’emmarca en les accions de sensibilització a la població incloses al Pla d’atenció integral a les persones amb discapacitat i diversitat funcional 2019-2022 de l’Ajuntament de Rubí. La proposta, organitzada conjuntament pel Servei de Diversitat Funcional i el Servei d’Infància i Educació, forma part de la programació familiar Efecte E. Cada trimestre, aquesta iniciativa incorpora una activitat relacionada amb la diversitat funcional.