GUIA | Tot el que has de saber del festival Los40 Primavera Pop

A quina hora comença? S'ha de pagar entrada? Quins artistes actuaran?

El festival Los40 Primavera Pop va aplegar 20.000 persones a l'Escardívol l'any 2019
El festival Los40 Primavera Pop va aplegar 20.000 persones a l'Escardívol l'any 2019 | Localpres
01 d'abril del 2022
Actualitzat a les 15:11h
Aquest dissabte, Rubí, tornarà a acollir el festival Los40 Primavera Pop, que tornarà al seu emplaçament habitual després de dos anys en què la pandèmia va obligar a cancel·lar-lo - el 2020 -, i a celebrar-lo a porta tancada i amb cobrament d'entrada al Castell - el 2021. Durant aquesta setmana s'està fent el muntatge de l'escenari que ha d'acollir més d'una vintena d'artistes i que, en edicions anteriors, va aplegar al seu voltant unes 20.000 persones

Què ens depararà l'edició d'enguany? Qui són els artistes convidats? A quina hora comença i acaba el festival? S'ha de pagar entrada? T'expliquem tot el que has de saber!

On se celebra el festival?
Los40 Primavera Pop tornen a L'Escardívol, que ja s'ha buidat de cotxes durant aquesta setmana, i ja està a punt per acollir el públic del concert. Les restriccions d'aparcament van començar dimarts, i està previst que a partir de dilluns s'hi pugui tornar a aparcar novament. A més, el concert es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de LOS40.

A quina hora comença i a quina hora acaba?
El concert començarà dissabte a les 19h, i té una durada prevista de quatre hores.

S'ha de pagar entrada?
No, no s'ha de pagar entrada. El concert és d'accés lliure i gratuït per al públic, i l'Ajuntament de Rubí assumeix tots els costos - enguany, de 121.000 euros a més de les despeses associades.

Quines mesures s'han de seguir per la Covid-19?
Tot i que la mascareta ja no és obligatòria a l'aire lliure, sí que es manté l'obligatorietat del seu ús en aglomeracions. En edicions anteriors, el festival va arribar a aplegar al voltant de 20.000 persones, amb la qual cosa és necessari portar la mascareta.

Quins artistes actuaran al festival?
En total, 23 artistes passaran per l'escenari de Los40 Primavera Pop. Es tracta de Justin Quiles, Lost Frequencies, Ana Mena, Mau y Ricky, Dvicio, Nil Moliner, Tiago PZK, Marlon, Bombai i David Otero, Marc Seguí Oficial, Álvaro de Luna., Miki Núñez, Lérica, Ainoa Buitrago, Agoney, Leo Rizzi, Walls, The Tyets, Suu, Bounce Twice, Júlia Blum, Samantha, Sara Roy i Lemot.