Rubí torna a gaudir de Los40 Primavera Pop

Desenes de milers de persones han assistit al macroconcert aquest dissabte, tot i que algunes no han pogut accedir al concert a causa de l'aforament limitat

Nou èxit de públic al festival Los40 Primavera Pop
Nou èxit de públic al festival Los40 Primavera Pop | Marta Casas
04 d'abril del 2022
Actualitzat el 06 d'abril a les 8:50h
El retorn del festival Los40 Primavera Pop a Rubí ha tornat a ser un èxit d'assistència de públic a l'esplanada de L'Escardívol: tot i que no es coneixen encara les xifres oficials, l'organització apunta que hi va haver unes 20.000 persones.
 

Los 40 Primavera Pop torna a triomfar a Rubí Foto: Marta Casas

Dels 23 artistes que havien d'actuar, només hi va haver una baixa, la de Marc Seguí, que es va trobar indisposat. L'esdeveniment ha tornat a comptar amb el presentador Tony Aguilar com a mestre de cerimònies, i diversos locutors de l'emissora com Víctor de la Torre, Adrià Soler, Adrià Ortega i Uri Mora.

Poc després de començar l'espectacle va ser necessari tancar els accessos al macroconcert en haver-se assolit l'aforament previst al Pla d'Autoprotecció elaborat pel servei de Protecció Civil.
 

Algunes persones no van poder accedir al concert un cop es va superar l'aforament Foto: Marta Casas
 

La C-1413, plena de cotxes aparcats Foto: Marta Casas


Durant el concert, Els40 va presentar una campanya creada per recaptar fons per a les persones afectades per la guerra a Ucraïna, en col·laboració amb ACNURUnicef, la Creu Roja i el Comitè d'Emergència