Detingut el conductor que va atropellar mortalment una noia a Rubí

La Policia Local va identificar el vehicle al cap d'unes hores de produir-se l'accident, i ahir dilluns va ser detingut

Un home detingut
Un home detingut | Mossos d'Esquadra
Marta Casas
05 d'abril del 2022
Actualitzat el 06 d'abril a les 21:21h
El conductor que va atropellar mortalment una jove de 28 anys aquest diumenge a la nit a Rubí ha estat detingut. La detenció es va produir ahir després que la Policia Local identifiqués el vehicle el mateix diumenge al matí i localitzés i detingués el conductor, ahir dilluns a la tarda.

Les investigacions es van iniciar amb una inspecció tècnica policial al lloc dels fets i la recollida de proves, a més de les declaracions de testimonis. Tot i que no van poder obtenir la matrícula del vehicle, sí que es tenia la seva descripció i alguns fragments que es van recuperar al punt de l'accident, i amb això es va iniciar una recerca tant a Rubí com a municipis propers, amb la col·laboració de cossos policials d'aquestes poblacions. El vehicle va ser localitzat a Rubí. 

A partir d'aquí, en un treball conjunt de l'ABP de Rubí dels Mossos d'Esquadra unitats especialitzades, es va poder detenir un veí de Rubí com a presumpte autor de l'atropellament, que no és el titular del vehicle implicat. 

Ara, la investigació continua oberta per tal d'esclarir les circumstàncies dels fets, i el resultat serà traslladat a l'autoritat judicial.

Hi haurà ampliació