1 de 10
castellbisbal

Castellbisbal acull dijous la jornada «Converses del Mercat de Treball»

Es tracta d'una acció que té l'objectiu d'apropar empreses i persones que busquen feina als sectors químic, farmacèutic i plàstic

per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 5 d'abril de 2022 a les 20:31 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Castellbisbal acollirà aquest dijous, 7 d'abril, la jornada Converses del Mercat de Treball, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la finalitat de posar en contacte persones que busquen feina amb empreses interessades en determinats perfils professionals; concretament, la jornada està dedicada als sectors químic, plàstic i farmacèutic; activitats molt presents al teixit industrial de la comarca. 

Es proposen dos tipus d'activitats: per una banda, accions formatives específiques per a cada col·lectiu participant; i per l'altra, espais de trobada entre empreses i persones que estan en procés d'incorporació al mercat laboral per conèixer-se i poder establir contractes o col·laboracions en el futur. Així, el programa d'activitats començarà amb dues accions que es faran de manera simultània: un taller de selecció de personal per competències, adreçat a empreses; i una xerrada per a persones que busquen feina, 7 eines de neuromàrqueting i motivació per tenir èxit al mercat laboral.


Després hi haurà una taula rodona sobre les diverses ocupacions del sector, i com a cloenda, un espai de networking entre empreses i persones que busquen feina.

La jornada tindrà lloc al Centre Cultural Els Costals, entre les 9h i les 13h, i cal inscriure's prèviament per participar-hi. La iniciativa, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el suport de l’Ajuntament de Castellbisbal, té l’objectiu de potenciar la inserció laboral de les persones que estan inscrites a la Borsa de Treball de Castellbisbal.

 

Participació