Qui és Danilo Carrasco Grijalva, desaparegut el 23 de març a Rubí?

La família demana tota la col·laboració per saber què li ha passat

La família demana col·laboració per trobar-lo
La família demana col·laboració per trobar-lo | Facebook/Pato Carrasco Grijalva
Redacció
09 d'abril del 2022
Actualitzat el 27 de maig a les 17:10h
Danilo Salvador Carrasco Grijalva és un home de 38 anys, resident a Santa Coloma de Gramenet, que el passat 23 de març va desaparèixer a Rubí, després d'haver quedat amb uns amics per celebrar el seu aniversari. La pista se li va perdre pels volts de la 1 de la matinada del dia 23, quan es va acomiadar de l'últim amic que s'havia quedat amb ell a la festa de celebració, com ha explicat el seu germà Patricio a Diario de Ausencias de RTVE.
 

Danilo Salvador Carrasco Grijalva va desaparèixer a Rubí el passat 23 de març Foto: Facebook/Pato Carrasco Grijalva


Segons Patricio, no hi ha cap antecedent d'aquest comportament per part del seu germà, ja que té un fill de 10 anys del qual "no s'ha separat ni un sol dia". La família d'en Danilo va presentar la denúncia de la seva desaparició al cap de 48 hores de no tenir-ne notícies, i estan "molt preocupats" pel que li pugui haver passat. També han demanat col·laboració per difondre la seva foto i les seves característiques - un home d'1,80, uns 80 quilos, cabell negre i que vestia texans i jersei negre.

El cap de setmana passat es va organitzar una marxa popular per buscar algun rastre d'en Danilo a les estacions de Renfe de Rubí i de Plaça Catalunya, però sense èxit.