Estudiants de pràctiques francesos arrangen la placeta del carrer Antoni Sedó

S'hi farà una plantació d'espècies de baix requeriment hídric que l'Ajuntament ha comprat a la Finca Font del Ferro

Annabel Cuesta i Juan López agraeixen als estudiants francesos la seva tasca
Annabel Cuesta i Juan López agraeixen als estudiants francesos la seva tasca | Localpres
Redacció
13 d'abril del 2022
Una dotzena d'alumnes de Jardineria i Paisatgisme de Batxillerat Professional de l'escola francesa CFA du Gard de Nîmes - Rodilhan van iniciar unes pràctiques professionals a Rubí, en el marc del Projecte de cooperació internacional Leonardo da Vinci, fent diferents tasques per arranjar la placeta del carrer Antoni Sedó.

El projecte, que forma part del Programa d'Aprenentatge Permanent de la Unió Europea, vol atendre les necessitats de formació i aprenentatge de les persones implicades en l'educació i formació professional, així com de les institucions i organitzacions que imparteixen o faciliten la formació, i s'ha recuperat enguany després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia.

Els alumnes francesos, sota la supervisió del professorat i dels serveis tècnics municipals, han fet una sèrie de millores a l'espai de la placeta del carrer Antoni Sedó: reforçar les escales, fer l'enjardinament i instal·lar el sistema de reg. Així, es farà una nova plantació d'espècies de baix requeriment hídric, que l'Ajuntament ha comprat a la Finca Font del Ferro. L'escola CFA du Gard aporta la mà d'obra, mentre que el servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament s'encarrega de proveir del material necessari per fer els treballs. 

En anys anteriors, alumnes d'aquest mateix centre van arranjar un solar ubicat entre els carrers d'Antoni Sedó i del Doctor Ferran, la plaça Pep Rovira, un altre parterre situat a prop de l'Escola del Bosc i els espais verds del carrer Doctor Ferran.