Jornades de portes obertes a les escoles bressol de Rubí

L'Ajuntament també ha programat una xerrada sobre tot el que s'ha de saber per inscriure un infant a l'escola bressol

Nens a una escola bressol
Nens a una escola bressol | Jaume Ventura
Redacció
21 d'abril del 2022
Actualitzat a les 8:16h
Les escoles bressol municipals faran jornades de portes obertes per donar a conèixer els equips professionals, el projecte educatiu i les instal·lacions de cadascuna la setmana vinent: per assistir-hi, cal inscriure's mitjançant un formulari en línia a l'EBM Lluna (21 d’abril); l'EBM Sol, solet (25 d’abril) o l'EBM La Bruna (27 d’abril). Totes les jornades es faran per torns entre les 17 i  les 19 h, i un cop feta la inscripció, l'escola confirmarà la cita per telèfon i concretarà l'hora a la qual ha d'assistir a la jornada el representant de la família.

A més, el 3 de maig (18h) l'Ajuntament ha programat una xerrada en línia a càrrec del Servei d'Educació i Infància per explicar Tot el que s'ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l'escola bressol municipal, i que també requereix inscripció prèvia enviant un correu a [email protected]. Les famílies inscrites rebran un formulari de confirmació per correu electrònic i l'enllaç per accedir a la plataforma webinar.

La preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023 serà entre el 9 i el 16 de maig, i es faran de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. L'oferta de places es farà pública el 5 de maig, i les llistes provisionals, baremades, es publicaran el 19 de maig. Les reclamacions es podran presentar els dies 20, 23 i 24 de maig; i el 3 de juny es publicarà la llista d'admesos. La matrícula es formalitzarà entre el 8 i el 15 de juny.