Quatre detinguts en una setmana per part de la Policia Local de Rubí

Totes les actuacions s'han pogut dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana

Un vehicle de la Policia Local de Rubí
Un vehicle de la Policia Local de Rubí | Marta Casas
Redacció
17 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:59h
La Policia Local de Rubí va detenir la setmana passada quatre persones: dimarts, tres presumptes autors d'un robatori amb força en un habitatge de Can Vallhonrat; i dimecres, un home que amenaçava les persones que es trobaven pels volts de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb una arma blanca. Totes les actuacions van ser possibles gràcies a la col·laboració ciutadana.

Pel que fa al robatori, el cos policial va rebre una trucada poc abans de les 17h informant dels fets i la descripció dels autors, i un cop les unitats policials es van personar al lloc dels fets, van iniciar una recerca que va permetre localitzar les tres persones i detenir-les, i també recuperar els objectes sostrets.

Pel que fa a la persona que amenaçava altres persones a l'estació dels FGC, diverses trucades ciutadanes van alertar dels fets i seguir-ne l'itinerari fins a localitzar-lo a la plaça de la Nova Estació. L'home alçava un matxet de grans dimensions i en veure els agents, va intentar fugir cap a l'avinguda de Can Cabanyes, on finalment va ser interceptar per altres agents de la Policia Local que formaven part del dispositiu engegat; i van aconseguir que deposés la seva actitud i llencés l'arma a terra. Així, el van poder detenir sense que hi hagués cap ferit. Segons explica l'Ajuntament de Rubí, la persona detinguda podria patir alguna mena de malaltia mental i s'estan investigant les causes de la seva conducta.