Nova jornada de voluntariat ambiental a Can Pòlit, organitzada per Rubí d'Arrel i el Centre Excursionista

En el marc del Dia de la Terra, les dues entitats tornen a unir esforços per recuperar les restes d'aquest antic mas de Rubí

Restes de l'antic mas de Can Pòlit
Restes de l'antic mas de Can Pòlit | Ignasi Marroyo
Redacció
22 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:58h
Rubí d'Arrel i el Centre Excursionista de Rubí recuperaran un nou espai del patrimoni natural i rural de Rubí. Aquest diumenge, en el marc de la celebració del Dia de la Terra, les dues entitats han tornat a convocar una jornada de voluntariat ambiental per netejar la zona de Can Pòlit, ubicada entre Can Ramoneda i Can Fonollet.

L'objectiu de l'activitat és desbrossar i descobrir les restes del pou i el safareig de l'antic mas de Can Pòlit, i recuperar aquest espai d'interès històric, patrimonial i ecològic de Rubí. Així, les dues entitats continuen desenvolupant projectes per fer valdre aquests tresors de la història de la ciutat.

Per assistir a l'activitat cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç. Mentre els adults duen a terme les tasques de desbrossament, els més petits - infants d'entre 5 i 12 anys - podran gaudir d'activitats de natura i de descoberta de la flora i la fauna de l'entorn.

L'activitat serà diumenge, entre les 9.30h i les 13h, i el punt de trobada serà a la porta del pavelló poliesportiu La Llana, des d'on se sortirà caminant fins a les restes de l'antiga casa de Can Pòlit. El Consistori col·labora amb aquesta iniciativa amb el subministrament de material i la recollida de residus i la seva posterior gestió.