Òmnium Rubí organitza un Fòrum Obert sobre accés a l'habitatge

Es tracta d'un espai de diàleg públic en què poder escoltar diferents posicions

L'Ateneu municipal de Rubí acull un Fòrum Obert sobre habitatge
L'Ateneu municipal de Rubí acull un Fòrum Obert sobre habitatge | Marta Casas
Redacció
25 d'abril del 2022
Òmnium Rubí ha organitzat, aquest dijous, un Fòrum Obert titulat La dificultat d'accés a l'habitatge: com ens afecta? Escoltem posicions diverses, una qüestió que l'entitat creu que "afecta moltes persones al municipi". El fòrum serà a les 19h a l'Ateneu municipal.

Algunes de les qüestions que es volen tractar sobre aquest problema estructural són la vulnerabilitat davant la situació d'emergència de l'habitatge que viuen moltes persones a Rubí, especialment les que pateixen alguns eixos d'opressió com la situació econòmica, l'edat, la racialització... i les dificultats en la gestió de la convivència quan es produeix l'ocupació d'habitatges buits per part de persones que no hi tenen accés.

La proposta d'Òmnium és "obrir un espai de diàleg públic en què poder escoltar les diferents posicions", amb l'eina del Fòrum Obert, que descriuen com un espai que acull "discussions obertes sobre problemàtiques comunitàries o socials, on es facilita l'expressió de diferents posicions i l'escola entre les persones que hi participen", i on totes les persones es puguin expressar amb confiança i permetre una entesa entre postures contraposades.

Per tal d'assistir a aquest Fòrum Obert, és necessari inscriure's prèviament a través de la web d'Òmnium Rubí.