Totes les afectacions al trànsit per la rua dels Tres Tombs

El pas dels carruatges obligarà a tallar el trànsit i l'accés als aparcaments privats d'algunes zones, a més d'una important afectació a diverses línies del bus urbà

Un autobús urbà de Rubí
Un autobús urbà de Rubí | Localpres
Redacció
28 d'abril del 2022
Rubí acollirà aquest cap de setmana la celebració de la 163a edició dels Tres Tombs, i concretament, la rua, que serà diumenge a partir de les 12.30h. El pas dels animals i els carruatges obligarà a tallar el trànsit, així com l'accés als aparcaments, al llarg del recorregut, que s'iniciarà i finalitzarà al Rubí Forma

El transport urbà col·lectiu també es veurà afectat, i és que diverses parades quedaran anul·lades de manera temporal i els recorreguts, modificats mentre duri l'afectació. La zona del Rubí Forma estarà tancada des de les 6h fins a les 18h, cosa que afectarà la Línia 1 en direcció al Pinar: la parada Rubí Forma quedarà anul·lada, i es podrà fer servir alternativament la parada Edison, a la C-1413. 

Pel que fa a la rambleta de Joan Miró, que estarà tancada des de les 10h fins a les 16h, afectarà quatre línies: la 1, la 5, la 3 i la 7 en direcció Estació. Pel que fa a les dues primeres, a partir de la parada Bullidor l'autobús es desviarà per la C-1413 fins a Edison, quedant inactives les parades Sant Joan, Espoz i Mina i Estació Rubí Forma. Alternativament es podran fer servir les parades Bullidor i Edison.

Pel que fa a les altres dues línies, des de Can Fatjó es desviarà pel carrer Luxemburg i el carrer Edison, i quedaran inhabilitades les parades Topazi, Sant Joan, Espoz i Mina i Estació Rubí+D. Les parades alternatives, en aquest cas, són Can Fatjó i Edison.

Finalment, pel que fa als carrers del centre, que estaran tallats entre les 12h i les 14h coincidint amb el pas de la rua, les línies afectades seran la 2 i la 5, en ambdues direccions. La línia 2 en direcció al Pinar es desviarà des de Ca n'Alzamora pel carrer dels Països Catalans fins a CAP Anton Borja, i les parades Doctor Ferran, Servet, Joan Puig i Estació no es podran fer servir. Per altra banda, en direcció a Ca n'Alzamora, el bus de la línia 2 farà el recorregut entre el CAP Anton Borja i Plana de Can Bertran per l'avinguda de l'Estatut, i quedaran inactives les parades 25 de setembre, Sant Cugat, Cervantes, Mercat, Magí Ramèntol i Biblioteca. Aquesta serà la mateixa afectació de la línia 5 en direcció Rubí Forma.

Pel que fa a la línia 5 en direcció Can Rosés, es deshabilitaran les parades Joan Puig, Servet, Doctor Ferran, Països Catalans i Antoni Sedó, i el bus anirà directament des d'Edison fins a CAP Anton de Borja directament pel carrer Edison.