L'Ajuntament organitza una festa ciutadana per mostrar les millores al Parc de la Pau i la Natura

Durant tot el matí de dissabte hi haurà activitats esportives i una activitat canina

Les obres per millorar la il·luminació al Parc de la Pau i la Natura, el setembre de 2021
Les obres per millorar la il·luminació al Parc de la Pau i la Natura, el setembre de 2021 | Ajuntament de Rubí
Redacció
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:38h
L'Ajuntament de Rubí ha convidat una festa ciutadana aquest dissabte, al Parc de la Pau i la Natura, on s'han dut a terme diverses millores en l'últim any, com ara la renovació de l'enllumenat, la plantació de nous exemplars d'arbres o la millora de la zona d'esbarjo per a gossos; unes actuacions que han tingut un cost global de 102.700 euros.

Durant el dissabte al matí, doncs, s'han organitzat diverses activitats per convidar a la ciutadania a "gaudir de totes aquestes millores", com petanca i pràctiques de tir (10.15h a 13h); circuits de llançament a cistella i a porteria (10.15h a 11.30h), masterclass de zumba, body combat i duet compi body (11.45h a 12.45h) i una activitat canina dirigida per professionals de l'enologia (10h a 12h).

Les activitats comptaran amb la col·laboració del Grup 25 de setembre, el CEB Sant Jordi, el CF Juventud 25 de septiembre i el Duet Sports; i també el Mercat Municipal, que repartirà una peça de fruita a cada participant a les activitats esportives. Els participants a l'activitat canina s'enduran una ampolla d'aigua per esbandir les miccions dels gossos i també es repartiran plantes de la Finca Font del Ferro.