Quines són les propostes d'aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana Rubí ofereix activitats molt diverses per a tots els públics

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
29 de març del 2019
Actualitzat a les 16:07h
Divendres

A les 19 h, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà la presentació dels llibres No dubtaré, Carla Solo tú, Azul, de Giselle Amoròs.

Ja de cara al vespre, a les 21 h, serà el moment de l'esperat Ball de les Dones, l'acte de cloenda de totes les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a El Celler, que es tornarà a fer dissabte. I a la mateixa hora, tots aquells cinèfils podran gaudir de la pel·lícula The rider, dirigida per Chloé Zhao, a La Sala. 

Dissabte

A les 10 h el barri de Les Torres, concretament la Plaça de la Constitució, s'omplirà de parades per vendre i comprar de segona mà. Mentrestant, tots aquells que vulguin podran participar en la sortida a l'antic camp de golf de Can Sant Joan. El punt de trobada és l'era de Ca n'Oriol. 

Una hora més tard, a les 11 h, tindrà lloc el taller de dibuix TarastLab per aquells infants de 5 a 10 anys que vulguin afavorir la seva creativitat, a la Biblioteca municipal, i a les 12 h començaran les activitats del 20è aniversari de la Torre Bassas

Pel que fa a la tarda de dissabte, a les 20.30 h, l'Espai Sociocultural l'Aurora acollirà el concert del duo Pangea. Mitja hora més tard, a les 21 h, La Sala serà l'espai de l'estrena del monòleg de Tiamat Teatre: La noche es fría y al invierno no le gustan los perros, mentre que El Celler tornarà a rebre el Ball de les Dones.  

Diumenge

De bon matí, a les 9.30 h, Ca n'Oriol donarà el tret de sortida al 41è Cros Escolar i a les 11.30 h, la plaça Catalunya acollirà l'audició de Sardanes, interpretada per la cobla Ciutat de Girona i organitzada pel Foment de la Sardana de Rubí. 

Ja a les 18 h, tindrà lloc la inauguració oficial de l'edició de primavera de les Ciutats defensores dels Drets Humans, a El Celler.

De nou, La Sala tornarà a acollir l'obra de teatre La noche es fría y el invierno no le gustan los perros, a les 18.30 h, i mitja hora més tard, tindrà lloc una nova sessió de Jam de la Societat de Blues de Rubí a càrrec de Balta Bordoy & Chef Dave, a la Plaça Clavé.