1 de 10
obres

Obres de millora al clavegueram de la Plana de Can Bertran

Mentre durin els treballs, serà necessari tallar el trànsit en tot el carrer i l'aparcament públic quedarà inhabilitat

Serà necessari tallar el trànsit al carrer durant tres setmanes | Localpres
per RubiTV.cat, Rubí, Catalunya | 4 de maig de 2022 a les 18:04 |
Aquest article es va publicar originalment el 4 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant aquesta setmana s'executaran les obres de renovació d'un tram de la xarxa de clavegueram del carrer de la Plana de Can Bertran, concretament entre General Castaños i el Camí de Ca n'Oriol, una actuació que permetrà millorar el funcionament de les escomeses que actualment hi aboquen.

En concret, s'instal·laran 30 metres de col·lector de diàmetre 400mm i 10 metres de col·lector de diàmetre 800mm i s’executaran 3 pous de registre nous.


La durada prevista de l'obra és d'unes tres setmanes, durant les quals el trànsit del carrer de la Plana de Can Bertan a la cruïlla del General Castaños estarà tallat, i l'aparcament públic de la part de darrere de la Biblioteca, inhabilitat. El trànsit es desviarà pels carrers de General Castaños i d’Aribau.

Aquesta actuació s’inclou al Pla d’inversions del Cicle de l’Aigua i està valorada amb un pressupost de 46.105,99 euros, sense IVA.

 

Participació