L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal regalarà 1.000 plantes aromàtiques

Els participants al Rubimot entraran en el sorteig d'un lot de productes

El Mercat Municipal de Rubí
El Mercat Municipal de Rubí | Carla Serra
Redacció
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:13h
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal celebrarà demà el Dia Mundial de les Abelles amb una promoció molt especial: regalarà 1.000 plantes aromàtiques als clients que presentin tres tiquets de tres parades diferents, del mateix divendres. 

Aquesta és el particular homenatge dels paradistes del Mercat a uns animals que són "una peça vital dins el nostre ecosistema pel manteniment de la biodiversitat i producció d'aliments". 

Demà també es farà un sorteig d'un lot de productes per als participants al Rubimot, un joc lingüístic sobre vocabulari d’alimentació en diferents llengües. A cada parada, un cartell diferent segons el tipus d'alimentació -fruites, verdures, carnisseria, peixateria, bar, forn- exposa paraules del ram en català, castellà, anglès, francès, àrab i xinès.

Els participants poden accedir al joc amb un codi QR i així adquirir coneixement de vocabulari específic del mercat i l’alimentació, comparar el lèxic de les llengües majoritàries que es parlen a la ciutat i aprendre frases fetes en català i curiositats culturals al voltant dels productes del Mercat.

El Rubimot és una iniciativa organitzada pel Pla educatiu d'entorn, del Servei d'Educació, i el Servei Local de Català de Rubí, del Consoci de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, amb la col·laboració de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal i l'Ajuntament de Rubí.