1 de 10
rubimot

L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal regalarà 1.000 plantes aromàtiques

Els participants al Rubimot entraran en el sorteig d'un lot de productes

El Mercat Municipal de Rubí | Carla Serra
per RubiTV.cat, 19 de maig de 2022 a les 10:51 |
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal celebrarà demà el Dia Mundial de les Abelles amb una promoció molt especial: regalarà 1.000 plantes aromàtiques als clients que presentin tres tiquets de tres parades diferents, del mateix divendres. 

Aquesta és el particular homenatge dels paradistes del Mercat a uns animals que són "una peça vital dins el nostre ecosistema pel manteniment de la biodiversitat i producció d'aliments". 


Demà també es farà un sorteig d'un lot de productes per als participants al Rubimot, un joc lingüístic sobre vocabulari d’alimentació en diferents llengües. A cada parada, un cartell diferent segons el tipus d'alimentació -fruites, verdures, carnisseria, peixateria, bar, forn- exposa paraules del ram en català, castellà, anglès, francès, àrab i xinès.

Els participants poden accedir al joc amb un codi QR i així adquirir coneixement de vocabulari específic del mercat i l’alimentació, comparar el lèxic de les llengües majoritàries que es parlen a la ciutat i aprendre frases fetes en català i curiositats culturals al voltant dels productes del Mercat.


El Rubimot és una iniciativa organitzada pel Pla educatiu d'entorn, del Servei d'Educació, i el Servei Local de Català de Rubí, del Consoci de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, amb la col·laboració de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal i l'Ajuntament de Rubí.

 

Participació