Miquel Mas celebra 60 anys de trajectoria artística amb «L'ànima de les coses»

L'artista va fer la seva primera exposició a l'edat de 13 anys

Miquel Mas inaugurarà l'exposició aquest dijous a l'Aula Cultural
Miquel Mas inaugurarà l'exposició aquest dijous a l'Aula Cultural | Cedida
Redacció
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:13h
Miquel Mas inaugurarà aquest dijous, 12 de maig, una de les seves exposicions més especials: enguany celebra els seus seixanta anys de trajectòria artística, que va iniciar només 13 anys amb una exposició al Casal Popular de Rubí en el marc de les Festes de Sant Roc.

Així, l'Aula Cultural acollirà L'ànima de les coses, una mostra que pretén "posar en valor l'art que es fa a Rubí" i amb el qual s'iniciarà un itinerari artístic per la ciuat que vol donar a conèixer millor la seva obra. L'exposició es podrà veure fins al 23 de juliol.

Joan Manuel Treserras, exconseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amic de l'artista, explica que en aquesta exposició "Miquel Mas mostra allò que els artistes no solen compartir: alguns dels seus procediments creatius més personals", i que "ens revela com l’executa; com ho fa; quina és la genealogia d’alguns dels seus trucs de màgia plàstica; quines són les etapes de preparació abans de la posada en escena; quines partitures prepara; quins són els secrets d’alcova de les seves obres, mentre tot just estimulen futures il·lusions".

A més d'aquesta exposició de Mas a l'Aula Cultural, fins al 16 de juny es pot visitar a La Factoria Cultural de Terrassa la mostra Rastres, rostres i retrats.