Rubí serà la seu d’un intercanvi juvenil d’experiències sobre el Sàhara Occidental

32 joves procedents de diversos països visitaran Rubí i participaran en xerrades, debats i altres activitats

Una exposició feta per joves de Rubí sobre el Sàhara
Una exposició feta per joves de Rubí sobre el Sàhara | Lali Puig
Redacció
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:10h
Un grup de 32 joves procedents d'Estònia, Itàlia, Hongria, Macedònia del Nord i Catalunya visitaran Rubí el pròxim mes de juny, en el marc del projecte d'intercanvi juvenil Yalah, sobre el conflicte del Sàhara Occidental. Es tracta d'una iniciativa finançada pel programa Erasmus+ i que sorgeix de l'interès d'un grup de joves de Rubí que volen mantenir el vincle amb el Sàhara.

Les cinc organitzacions participants formaran grups de joves que visitaran la ciutat durant la Festa Major, i participaran en xerrades, debats i activitats al voltant del conflicte sahrauí. El grup català estarà format per set participants, i un líder de 18 a 30 anys, que han mostrat interès per la causa de les persones refugiades. Els interessats en participar-hi poden enviar una autocandidatura al correu electrònic rubijove@rubijove.cat.

El procés d’intercanvi d’experiències estarà vehiculat a través de l’expressió artística i tindrà com a acte final una performance pública per visibilitzar el projecte juvenil europeu i denunciar la situació de les persones refugiades.