Gairebé 250 participants a la 20 edició de la Cursa de Muntanya

El Centre Excursionista ja ha obert les inscripcions per a la pròxima activitat, la BTT Volta a Rubí

Sortida de la Cursa de Muntanya de Rubí
Sortida de la Cursa de Muntanya de Rubí | CER/Pep Adelantado
11 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:37h
El Centre Excursionista de Rubí ha celebrat amb èxit la 20a edició de la Cursa de Muntanya, després de dos anys d'absència a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia. 

La Cursa va comptar amb gairebé 250 inscrits, i els guanyadors van ser Ricard Pérez, Juan Martínez i Jordi Cifuentes en categoria masculina; i Tamara Williams, Núria Segura i Ivet Busquets en la femenina. 

Dos afortunats també es van endur un obsequi de Rubí d'Arrel, que en cada cursa instal·la el Premi Topònims, enguany situat a Can Copes. Els primers home i dona que passen per aquest punt són els que s'enduen el cistell de productes de la terra i un exemplar de la revista L'Esquitx.
 

El punt del Premi Topònims, a Can Copes Foto: Jordi Simó


A l'acabada de la Cursa, tots els participants van poder gaudir d'un entrepà de botifarra i d'un obsequi - una bossa de muntanya - a més de participar en sortejos de premis per gentilesa dels diversos patrocinadors de la prova. 

Obertes les inscripcions per la BTT Volta a Rubí
El Centre Excursionista ja té a punt la pròxima activitat, que també torna enguany amb el seu format complet de les primeres edicions: la BTT Volta a Rubí, que serà el diumenge 19 de juny. 

El punt de sortida i arribada de la Volta serà el pavelló poliesportiu La Llana, i hi haurà diverses variants del recorregut, que recorrerà espais com Ca n'Oriol, Sant Feliuet, Can Fonollet, Les Martines, Can Guilera, Castellnou, Can Barceló, la Serra Oleguera, Can Serrafossà, Can Balasch, el Mas Jornet, Sant Genís i Can Xercavins, completant així una volta al terme municipal de Rubí.

Tota la informació referent a la BTT Volta a Rubí, així com els recorreguts disponibles i les inscripcions es pot trobar a la web del Centre Excursionista.